Simav Ziraat Odası

ZOBİS
Simav Ziraat Odası > Haberler > ZİRAAT ODALARI ANKARADA TBMM VE VEKİLLERİMİZLE GÖRÜŞMELER GERÇEKLEŞDİRDİ

ZİRAAT ODALARI ANKARADA TBMM VE VEKİLLERİMİZLE GÖRÜŞMELER GERÇEKLEŞDİRDİ

ANKARA ZİYARETİNDE ZİRAAT ODAMIZ ÇİFTÇİLERİMİZİN SORUNLARINI İLGİLİ KURUMLARA ULAŞTIRDI

Çiftçilerimizin sorunlarını bilgilendirmek için Türkiye genelinde her il ve ilçe Ziraat odaları başkanları olarak Türkiye Ziraat odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Eyup ELMALI'yı, TBMM de Kütahya Milletvekillerimiz, Sayın İshak Gazel'i, Sayın Ahmet TAN'ı, Sayın Ceyda Çetin Eren'i, Sayın Ahmet ERBAŞ'ı, Sayın Ali Fasıl Kasap'ı, TBMM Genel Sekreteri Sayın M.Ali KUNDUZOĞLU 'nu, BBP Genel Başkanı Sayın Mustafa DESTİCİ 'yi makamlarında ziyarette bulunduk. Kendilerine şahsım, Yönetim kurulu üyeleri ve çiftçilerimiz adına teşekkür ederiz.

Kadir Bütüner
Simav Ziraat Odası Başkanı